lørdag 17. juli 2010

Havørnsafari

Høres havørnsafari spennende ut? - Vi i Smøla Naturopplevelser kan nå tilby deg dette!
Vi har jobbet med mange ørnepar utover sommeren og det virker som at det endelig løsner nå! Ørnene er samarbeidsvillige og du vil få se kystens majestet stupe ned like ved båtrekka og fange fisk. Dette er et utrolig skue både for en som liker og oppleve vill natur, og ikke minst for de som liker og få gode bilder på minnebrikken sin!

Ta gjerne kontakt på mail: post@norwaywildlife.com eller tlf: 416 02 236 hvis du vil være med på en spennende opplevelse!

Selv er jeg veldig fersk på fotosiden men etter et halvt år synes jeg selv jeg får brukbare bilder på brikken min.

Audun
4 kommentarer:

 1. Hei Audun. Vil bare takke deg og din bror Espen for fine opplevelser med Havørnene som vi fikk se på torsdag og fredag. Lykke til videre.
  Mvh. Øyvind Bjerkeseth

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Øyvind. Det var veldig hyggelig med besøk også! Du må gjerne ta turen utover igjen, da satser vi på litt bedre vær men havblikk og en nydelig solnedgang!

  Audun

  SvarSlett
 3. Takk for fin tur på mandag. Mange fine nedtrekk, en fantastisk naturopplevelse og ikke minst en kunnskapsrik guide.

  Det var virkelig synd at været satte stopper for turen neste dag. Hvis ikke været hadde vært dårlig hadde jeg vel booket tur resten av uka :-D

  SvarSlett
 4. SYnes du hadde fine bilder av ørnen. Har veldig lyst å bli med på noe slikt men må nok vente til neste år.. Hva koster det å bli med på dette da ? :)

  Gudny

  SvarSlett