onsdag 12. januar 2011

Nytt rovfuglskjul på Smøla!


Vårt nye fotoskjul lever virkelig opp til forventningene - og vel så det! Allerede få dager etter vi starta å legge ut åte var det mye havørn i området, og det har ikke blitt færre de siste ukene! Sist helg ble opptil 9 havørn sett samtidig nede på åtet, med minst 16 ulike fugler innom på søndag - trolig var det langt flere. I tillegg har minst 3 ulike kongeørner vært innom etter jul - det meste ligger derfor til rette for flotte opplevelser og massevis med fotomotiv for den som avlegger oss et besøk.



Skjulet har plass til 4 personer, har ferdigmonterte stativhoder fra Redged levert av Stavanger Foto. Skjulet har også innlagt strøm via et 12V solcelleanlegg slik at du har lys når du ankommer skjulet, anlegget driver også vifter som sørger for at vinduene er duggfrie. Vi har også installert trådløst internett i skjulet, du kan derfor ta med laptopen, ipad´en eller hva det måtte være å surfe på nettet om du ønsker. Kontorstoler sørger for at du sitter komfortabelt under fotograferinga og en gassovn sørger for at du sliper å fryse mens du sitter der. Selvfølgelig er det et lite toalett (Porta Potti) inne i gangen på skjulet.


I hele januar kjører vi introduksjonstilbud med 750,- pr dag i skjulet. Vi er selvfølgelig også behjelpelig med å skaffe overnatting - ikke nøl med å kontakte oss! (post@norwaywildlife.com)

Følg oss gjerne på vår facebookside for regelmessige oppdateringer!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar